Ohneuz in de praktijk

Ondernemen in de praktijk kan op veel manieren. Wij leggen bij de inkoop de nadruk op veiligheid, stabiliteit en milieu.

Ohneuz - Praktijk - avg

AVG

We beperken de verwerking van persoonsgegevens tot specifieke, legitieme doeleinden en beperken de verzameling en opslag van persoonsgegevens tot alleen het beoogde gebruik. Gebruikers kunnen hun persoonsgegevens corrigeren of via hun werkgever om verwijdering vragen. De opslagduur van persoonsgegeven is beperkt tot zo lang als nodig is voor het beoogd gebruik en alles is beveiligd met geschikte beveiligingsmethoden.

Ohneuz - Praktijk - Servers

Servers

De servers van Ohneuz zijn ondergebracht in een ISO 27001 gecertificeerde omgeving. De ISO 27001 is de standaard voor bedrijfszekerheid en veiligheid.

Ohneuz - Praktijk - Connectiviteit

Connectiviteit

We stellen hoge eisen aan de internet verbindingen van onze servers, ook hier is gekozen vooreen ISO 9001 gecertificeerde partij om het hoogste niveau van dienstverlening te bereiken.

Ohneuz - Praktijk - DDoS

DDoS

Al onze servers hebben een DDoS bescherming door middel van een GRE tunnel. Hierdoor wordt er een hoge beschikbaarheid van uw portaal gegarandeerd.

Ohneuz - Praktijk - Milieu

Milieu

Ook nieuwe hardware gebruikt veel elektriciteit. Het is voor ons erg belangrijk dat onze organisatie CO2 neutraal werkt. Zowel onze servers, ons kantoor als onze thuiswerkers gebruiken allemaal 100% groen opgewekte elektriciteit.

Ohneuz - Praktijk - Encryptie

Encryptie

Alle communicatie van onze server over het internet en alle communicatie van onze servers onderling wordt versleutelt met Comodo SSL certificaten. Elk certificaat is ondertekend met een 2048 bit encryptie en versleutelt de communicatie op minimaal 256bit.

Ohneuz - Praktijk - Servers

Data

Wetgeving is de basis van veiligheid van data en privacy. Elk land en continent heeft zijn eigen regels en gebruiken. Om deze reden staan alle servers in Nederland en wordt er geen data buiten de landsgrenzen opgeslagen.