Downloads

Hier op de download pagina kan je verschillende zaken downloaden. Smartphone app's, voorwaarden en documenten ter ondersteuning van het samenwerken met Personeelscontrole op Locatie.

Smartphone App's

Als medewerker ben je gevraagd om de Ohneuz app te installeren, maar wat betekent dat voor jouw privacy? De werking van de app is als volgt. Jouw baas of opdrachtgever bepaalt op welke projecten jij werkt. Deze projecten worden automatisch in jouw app gedownload. Als je binnen de coordinaten van een project bent gaat jouw app jou automatisch registreren. Verlaat je het project dan stopt het registreren ook automatisch. Dus wanneer jij op een project werkt weet je baas of opdrachtgever waar je bent, en ben je niet op een project dan weet hij dus niets.

Waarom staat de geolocatie dan altijd aan? Als de app niet weet waar je bent kan hij niet bepalen of je op een project locatie bent. Deze controle vindt plaats op jouw telefoon en deze gegevens worden niet verzonden en niet opgeslagen.

Thumbnail Image

Apple App

Download hier de Personeelscontrole op Locatie app voor IOS. De logingegevens heb je gekregen van je werkgever. Heb je ze nog niet, vraag dan of ze deze versturen. Na het inloggen hoef je alleen nog maar op start te drukken.

Download
Thumbnail Image

Android App

Download hier de Personeelscontrole op Locatie app voor Android. De logingegevens heb je gekregen van je werkgever. Heb je ze nog niet, vraag dan of ze deze versturen. Na het inloggen hoef je alleen nog maar op start te drukken.

Download


Documenten ter ondersteuning

Hieronder een aantal documenten om het samenwerken met Personeelscontrole op Locatie te vergemakkelijken.
Thumbnail Image

Checklist

Dit is een checklist voor iedereen die werkt met Personeelscontrole op locatie. Heb je twijfels of je alles gedaan hebt? In dit document vind je het antwoord.

Download
Thumbnail Image

Uitleg onderaannemer

Voor onderaannemers die voor de eerste keer in contact komen met Personeelscontrole op Locatie hebben we een korte uitleg geschreven met daarin de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Download
Thumbnail Image

Privacy app gebruiker

Wanneer u of uw personeel de smartphone app van Personeelscontrole op Locatie gebruikt worden er gegevens verzameld door uw opdrachtgever. Welke dit zijn, onder welke voorwaarden en waarom vindt u in dit document.

Download


Voorwaarden

Hieronder de algemene voorwaarden welke voor al onze diensten en producten gelden en de voorwaarden SaaS voor alle software producten als Personeelscontrole op Locatie.
Thumbnail Image

Algemene Voorwaarden

Download hier versie 1.01 van de algemene voorwaarden.

Download
Thumbnail Image

Voorwaarden SaaS

Download hier versie 1.03 van de SaaS voorwaarden.

Download
Thumbnail Image

Verwerkingsovereenkomst

Download hier versie 1.01 van de verwerkingsovereenkomst.

Download
Thumbnail Image

Privacy policy

Download hier versie 1.00 van de privacy policy.

Download


Formulieren

Hieronder de formulieren om verzoeken in te dienen voor verschillende zaken.

Thumbnail Image

Verzoek gegevens verwijdering

Download hier het opdrachtformulier voor het verwijderen van gegevens van een werknemer.

Download